vrijdag 9 maart 2007

Water

Midden in de woonkamer komt een stuk slang uit het plafond naar beneden. Voor het water. Want stromend water hebben we nog niet beneden. Nou, nu wel... ai ai ai, het spoot werkelijk alle kanten op. Een grote plas water en klets natte muren. Maar de voeger móést water hebben, we hadden geen keus. Snel wat tape om het lekkende stuk gedaan en zo ging het wel weer.

De toog die je hier ziet is inmiddels wat hoger gemaakt. Wij konden er net onderdoor, maar onze kinderen gaan daar problemen mee krijgen. De oudste zoon van 12 is al bijna net zo lang als dat ik ben (1,80) dus daar voorzagen we wel problemen. De fransmannen vonden het natuurlijk niet leuk dat we de toog hoger wilden hebben, maar ja, we wilden het tóch!
Inmiddels hebben we een badkamer gekocht en vandaag komen de tegels voor de vloer in de keuken, de vloer in de hal, in het toilet, in de badkamer en in de bijkeuken, en muurtegels voor de badkamer. Muurtegels voor toilet en keuken moeten we nog halen.
Vandaag en/of morgen gaan ze ook een begin maken aan de plafonds. Daar komen latjes tegenaan waar weer van dat isolatiemateriaal tussen moet. Dan gipsplaten die de stucador dan weer mooi strak dicht stuct. Dat moet dan in het bestaande gedeelte van de woning ook gedaan worden, zodat het één geheel wordt. En ook moeten alle muren aangepakt worden.
We zijn nu ook een glaszetter aan het regelen. Ik zal toch zo blij zijn als we kunnen gaan verhuizen. Én als we dit huis verkocht hebben! Gisteren zijn er wel kijkers geweest. Duimen duimen duimen!!!

2 opmerkingen:

Baking Soda zei

Oh Ellen, ik zal niet meer mopperen over de hoeveelheden stof en puin in ons huis, het valt reuze mee zie ik nu!

Ellen zei

En ik zie op jouw Blog dat het allemaal wel weer goed kan komen. Dat geeft de burger moed ;o)