zondag 4 februari 2007

Dak is dicht

Vanmorgen zijn we bij het huis wezen kijken en het dak is nu inderdaad dicht. Op de foto's is het niet zo goed te zien, maar het ziet er mooi uit. Voor zover een onafgewerkt dak er mooi uit kan zien natuurlijk.

Het eerste grote raam rechts, met dat raam er haaks op, is van de keuken. Een stapje verder zie je een deur, daar komt de deur van het halletje. Als je heel goed kijkt zie je links daarnaast een klein raampje, dat hoort in het toilet. Haaks op die muur is nog een deur. Die deur is alleen van buitenaf te openen en dat is dan een kleine kast. Om elektrisch gereedschap droog in op te bergen.

Naast die deur is een stukje muur en dan een raam. Dat raam zie je op deze foto en is van onze slaapkamer. Onze slaapkamer is over de hele breedte van het huis, dan wel met een klein inhammetje vanwege die kast.

Dan zie je ook nog pijpjes uit de vloer komen. Dat zijn afvoerpijpjes voor bad, douche en wastafel.


Als je je nu omdraait en met je rug naar het slaapkamerraam gaat staan, dan kijk je de woonkamer in. Die is nu omgetoverd tot kantine. Zucht, hoe krijgen we dat ooit weer in orde? Nou ja, als ik die televisieprogramma's zie, "Bouwval Gezocht" bijvoorbeeld, dan valt dit nog wel mee.

Geen opmerkingen: